Social media

Een goede website of webshop kan niet zonder goede social media. Wil je graag social media inzetten voor je bedrijf maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag op weg. Met een goed uitgewerkte strategie zet je je koers in de juiste richting. Immers, als je niet weet waar je heen wilt, waar kom je dan terecht?

Waarom social media?

Meer dan 85% van alle Nederlanders boven de vijftien is actief op een of meerdere social media kanalen. Natuurlijk ben je op zoek naar potentiële klanten. Ben je niet actief in deze vijver van potentiële klanten? Dan is dat echt een gemiste kans. Wel is het belangrijk om wat je doet goed te doen. Liever een Facebook- of Instagramprofiel waarmee je goed bezig bent, dan op ieder kanaal een account aanmaken maar hier niets mee doen. Dat is zonde en zorgt vaak voor een negatief effect.

Website-Enzo-Social Media

Uitbesteden van je social media

Actief zijn op social media is essentieel om professioneel over te komen. Een weinig actief profiel wordt minder snel gevolgd. Wil je social media inzetten voor je bedrijf maar heb je niet de juiste kennis in huis en/of te weinig tijd?

Dan kun je je online aanwezigheid gedeeltelijk of volledig laten beheren. Zo zorgen we er voor dat er continuïteit in je online activiteiten komt zodat je in beeld bent én blijft bij je doelgroep.

Adverteren via social media

Wil je je bereik vergroten? Je kunt ook via Facebook en Instagram adverteren, waardoor je je doelgroep zo optimaal mogelijk kunt bereiken. Meer weten? Alles over adverteren lees je hier!